Hazelnotenpunch

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/10/1998 - 00:00
Bereidingswijze
Schil de citroen en de sinaasappel dun. Laat de schillen met ?l water, de honing, de rozijnen, de
hazelnoten, de kaneelstokjes, de kruidnagels en de steranijs 10 minuten zachtjes koken. Giet het
sap van de perssinaasappelen en het bessensap erbij, laat kort aan de kook komen en serveer met
de schillen en de kruiden erin. Houd de punch op een theelichtje warm.
Ingrediƫnten
Vruchtensap
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1297779
Homepage ID
6063
Teller
121
Waardering aantal
0
Waardering
0
Basis
D
Samenstelling

1 onbespoten citroen - 1 onbespoten sinaasappel - 2 el honing - 150g ongezwavelde rozijnen - 150g hazelnoten - 8 perssinaasappelen - 1? l rode bessensap - 2 kaneelstokjes - 6 kruidnagels - 3 steranijs.

Drank
Aan
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
oud_en_nieuw