Bereidingswijze
Snijd de sinaasappelen, de citroenen en de appels zonder pitjes maar met schil in blokjes van 2 cm.
Doe ze in de bowlkom en strooi er 3 el suiker over. Giet de Cointreau, de rum, de cognac en de wijn erbij. Rasp er een flinke mespunt nootmuskaat over en laat minstens 1 uur trekken. Doe rijkelijk ijsblokjes in de kom en verdun desgewenst met mineraalwater zonder koolzuur.
Doe ze in de bowlkom en strooi er 3 el suiker over. Giet de Cointreau, de rum, de cognac en de wijn erbij. Rasp er een flinke mespunt nootmuskaat over en laat minstens 1 uur trekken. Doe rijkelijk ijsblokjes in de kom en verdun desgewenst met mineraalwater zonder koolzuur.
Ingrediƫnten
Cointreau, Cognac, Wijn
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1297778
Homepage ID
6063
Teller
200
Basis
A
Samenstelling
2 onbespoten sinaasappelen - 2 onbespoten citroenen - 2 zoetzure appels - 3 el suiker - ? dl Cointreau - 1 dl bruine rum - 1 dl cognac - 2 flessen rioja (Spaanse rode wijn) - 1 mespunt nootmuskaat.
Drank
Aan
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht