Basilicumbowl

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/10/1998 - 00:00
Bereidingswijze
Pluk de basilicumblaadjes van de stelen en doe ze in de bowlkom. Giet de Vermout, de likeur en
citroensap erop. Laat met de in plakjes gesneden limoenen 1 uur trekken. Giet de wijn erbij en koel met ijsblokjes.
Ingrediƫnten
Cointreau, Wijn
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1297777
Homepage ID
6063
Teller
144
Waardering aantal
0
Waardering
0
Basis
A
Samenstelling

1 flinke bos basilicum - 2 dl droge Vermout (Noilly Prat) - 1 dl kiwilikeur - sap van 1 citroen - 1/2 limoenen - 2 l droge witte wijn.

Drank
Aan
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
oud_en_nieuw