Bereidingswijze
Pluk de basilicumblaadjes van de stelen en doe ze in de bowlkom. Giet de Vermout, de likeur en
citroensap erop. Laat met de in plakjes gesneden limoenen 1 uur trekken. Giet de wijn erbij en koel met ijsblokjes.
citroensap erop. Laat met de in plakjes gesneden limoenen 1 uur trekken. Giet de wijn erbij en koel met ijsblokjes.
Ingrediƫnten
Cointreau, Wijn
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1297777
Homepage ID
6063
Teller
144
Basis
A
Samenstelling
1 flinke bos basilicum - 2 dl droge Vermout (Noilly Prat) - 1 dl kiwilikeur - sap van 1 citroen - 1/2 limoenen - 2 l droge witte wijn.
Drank
Aan
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht