Bereidingswijze
niet moeilijk doen, gewoon door elkaar in de karaf en goed roeren; met ijsblokjes om het fris te houden, ook de schijfjes er gewoon doorheen doen. Met houten roerlepel ze een beetje fijn drukken en gewoon maar roeren
Ingrediƫnten
Wijn, Cointreau, Vruchtensap
Leuke tips
in spaanse karaf met speciale sangria glaasje; heerlijk op de zomeravond. Wel goed koud serveren
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1297752
Homepage ID
405
Teller
590
Basis
A
Samenstelling
voor een grote karaf:
fles spaanse wijn, niet zoet
2 borrelglaasjes cointreaborrelglas apricot brandy
flinke scheut frambozensiroop
sinaasappel en citroenschijfjes
Drank
Aan
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht