Bloemkoolmoussaka

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 21:15
Bereidingswijze
Fruit de rode uien in ringen in olijfolie.
Voeg het gehakt toe en bak gaar. Voeg een eetlepelkoriander in olie toe, samen met zout, en twee eetlepels water. Laat 5 minuten sudderen. Klop 1 ei los. Bloemkool door de bloem, en daarna door het ei halen. Bak de roosjes in 1/2 dl olie, daarna op keukenpapier uit leten lekken.
Doe de bloemkool in een ovenschaal, spreid het gehakt erover. Klop twee eieren los met de zure room een 1 theelepel bloem. Schenk dit erover heen. 30 minuten in de oven op 200 graden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Mediterrane ovenschotel met Hollandse bloemkool
Ingrediƫnten
1 bloemkool
1 1/2 theelepel knoflookpoeder
1/2 theelepel zout
400 gram stroganoff gehakt of gemeng gehakt met deze kruiden
een potje koriander in olie van Silvo
3 eieren
vijf eetlepels bloem
2 dl zure room
2 rode uien
Leuke tips
Lekker met salade en aardappelkrieltjes
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
129772
Homepage ID
11975
Smaak
P
Teller
584
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de bloemkool in roosjes verdeeld 4 minuten met de knoflookpoeder en de halve theel. zout in water koken.



Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
claud