Romige caramelperen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 20:56
Bereidingswijze
Zet twee kwarten tegenover elkaar op een bordje. Verdeel over de vier bordjes met peren de mascarpone en de basterdsuiker. Zet de peren drie minuten onder de grill. Garneren met reepjes geblancheerde sinaasappelschil. Serveer met een bolletje roomijs
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk zoet, lekker makkelijk
Ingrediƫnten
2 stevige rijpe peren
4 eetlepels mascarpone
3 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
roomijs
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenvaste borden, grill
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
129769
Homepage ID
11975
Smaak
Z
Teller
198
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
schil de peren en snij ze in kwarten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
claud