slavinken met piccalilly

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 20:28
Bereidingswijze
Bouillonpoeder in 2 dl heet water oplossen. Piccalilly, mosterd, bouillon en sherry in een kom mengen. Slavinken droogdeppen met keukenpapier. Slavinken in een pan met antiaanbaklaag leggen. Op laag vuur beginnen. Door de warmte smelt gedeelte van het vet uit het vlees. Eventueel 2 eetlepels water toevoegen om aanbakken te voorkomen. Als vet uit het vlees is getreden, vuur hoger zetten. Slavinken in 12 a 15 minuten rondom goudbruin bakken. Vlees uit de pan op een bord leggen. Afdekken met aluminiumfolie en warmhouden. Piccalillymengsel toevoegen aan bakvet. Langzaam aan de kook brengen en de saus ongeveer 3 minuten doorkoken. Slavinken verdelen over borden en gedeelte van saus erover schenken. Lekker met broccoli en noedelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
  • 4 theelepel bouillonpoeder
  • 0,5 eetlepel mosterd, grof
  • 4 eetlepel piccalilly
  • 2 eetlepel sherry, droog
  • 4 stuk slavink
  • Bereidingstijd
    20-30 min
    Keuken
    Regionaal
    Soort gerecht / gang
    Hoofdgerecht
    Recept ID
    129767
    Homepage ID
    8427
    Smaak
    N
    Teller
    255
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    2
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    ellentje