Bereidingswijze
Bouillonpoeder in 2 dl heet water oplossen. Piccalilly, mosterd, bouillon en sherry in een kom mengen. Slavinken droogdeppen met keukenpapier. Slavinken in een pan met antiaanbaklaag leggen. Op laag vuur beginnen. Door de warmte smelt gedeelte van het vet uit het vlees. Eventueel 2 eetlepels water toevoegen om aanbakken te voorkomen. Als vet uit het vlees is getreden, vuur hoger zetten. Slavinken in 12 a 15 minuten rondom goudbruin bakken. Vlees uit de pan op een bord leggen. Afdekken met aluminiumfolie en warmhouden. Piccalillymengsel toevoegen aan bakvet. Langzaam aan de kook brengen en de saus ongeveer 3 minuten doorkoken. Slavinken verdelen over borden en gedeelte van saus erover schenken. Lekker met broccoli en noedelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Regionaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
129767
Homepage ID
8427
Smaak
N
Teller
255
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht