Vlaamse Slasaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 19:59
Bereidingswijze
Prak de eierdooiers fijn. Meng het citroensap en de azijn in een kom met de olijfolie. Klop de geprakte dooiers, de ui- en knoflooksnippers en de kervel erdoor. Schep de slagroom door het mengsel en breng de dressing op smaak met zout en peper
Ingrediƫnten
2 hardgekookte eierdooiers 1 eetlepel citroensap 1 eetlepel azijn
3 eetlepels olijfolie 1 kleine ui, fijngehakt 1 knoflookteentje, fijngehakt
25 gram fijngehakte kervel 1/8 liter slagroom, halfstijf geklopt
zout en peper
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
129764
Homepage ID
15600
Smaak
N
Teller
195
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smulsmurfin