"Duitse" Aardappelsalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 19:42
Bereidingswijze
Aardappeltjes in de schil koken, ze moeten net niet kruimig zijn. Meteen pellen en in dunne plakjes snijden. Vervolgens meteen vermengen met wat zout, peper, fijngesnipperde uien, azijn, warme bouillon en mayonaise. Dit moet allemaal gebeuren als de aardappels nog warm zijn!
Garneren met bieslook of peterselie en.... de salade koud serveren.
Opmerking: Ik heb geen maten bij dit recept omdat ik meestal "uit de losse hand" kook. Je kunt het recept eventueel een beetje varieren door de mayonaise te mengen met yoghurt, of echte room. Een klein uitgeperst knoflookteentje door de salade is ook lekker
Ingrediƫnten
aardappels fijngesnipperde uien azijn warme bouillon mayonaise

bieslook peterselie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
129759
Homepage ID
15600
Smaak
N
Teller
2127
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smulsmurfin