Kipfilet In Roomsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 17:36
Bereidingswijze
Maak de bouillon klaar, leg de kipfilet erin en laat deze 20 minuten trekken, daarna in blokjes snijden.
Smelt de boter en roer de bloem erdoor, daarna iets van de bouillon totdat je een dikke saus hebt. Als die aan de kook komt roer je de slagroom erdoor, breng de saus op smaak met peper en zout, snij wat peterselie fijn en meng die samen met de kipfilet door de saus.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
250 gr. kipfilet, kipbouillontablet, 125 dl. slagroom, 2 thlps bloem, 2 thlps boter, peterselie.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
129745
Homepage ID
15600
Smaak
N
Teller
154
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smulsmurfin