chokoladekrullen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 16:54
Bereidingswijze
De couverture in stukken breken en in een kom au-bain-marie of in de magnetron laten smelten.
Heel dun uitstrijken over een metalen plaat, laten stollen en met een pannenkoekmes van de plaat schrapen.
Zo ontstaan er chokolade krullen
Vertel iets leuks over dit recept
De beroemde chokolade krullen die bij Schwarzwalder Kirschtorte horen
Ingrediƫnten
50 gr speciale couverture chocolade
Hulpmiddelen & keukengerei
pan
schaaltje wat er in past
stenen of metale plaat
schraapmes of pannenkeokmes.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
129736
Homepage ID
8427
Smaak
Z
Teller
221
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ellentje