Magere Kippensoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 16:34
Bereidingswijze
Maak kippenbouillon met bouillontabletten en kook het kipfilet met het gehakt circa 20 minuten. Hierna volgt de doodzonde: gooi het bouillon volledig weg (geen vetten van vleesprodukten meer aanwezig)!
Maak van het gekookte kipfilet kleine stukjes of strengeltjes kip (m.a.w. uit elkaar plukken).
Maak nieuwe bouillon (circa 3 liter) met de bouillonblokjes en de pakjes kippensoep, voeg het vlees toe en indien gewenst de vermicelli. Van begin tot eind circa 30-40 minuten.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
toch lekker, redelijk snel, magere soep met 1 doodzonde, ik weet het.
Ingrediƫnten
5 ons kipfilet, 5 ons runder gehakt, 3 pakjes kippensoep, bouilliontabletten, vermicelli
Leuke tips
Zoals met bijna alle soepen lekker met (stok-) brood.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
129734
Homepage ID
16094
Smaak
N
Teller
2233
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
rol het gehakt in kleine soepballetjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
evert_kipp