Bananenjam

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 16:23
Bereidingswijze
Sinaasappels uitpersen, bananen prakken. Suiker, vanillesuiker, bananen en sinasappelsap in een pan doen en al roerende aan de kook brengen.Dit alles 4 min doorkoken. Potjes goed heet afwassen, het liefst in sodawater, en omgekeerd op een theedoek laten uitlekken. Jam zo heet mogelijk in de potjes en daarne goed afsluiten.
Vertel iets leuks over dit recept
Favoriet bij mijn kinderen, neefjes en nichtjes
Ingrediƫnten
3 perssinaasappels, 1kg bananen, 1 zakje vanillesuiker, 1kg geleisuiker.
Hulpmiddelen & keukengerei
pers, potjes om de jam in te doen
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
129732
Homepage ID
16175
Smaak
Z
Teller
1429
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kaatjes_lekkernijen_