Geglaceerde Ham

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 16:01
Bereidingswijze
Zet de ham in een ovenschotel en bestrijk met het mengsel van perziksap en mosterd.Laat het gerecht in de oven gedurende ca.15 min. door en door warm worden. Bestrijk de ham regelmatig met het mosterdmengsel.
Halveer de perziken en schik ze rond het vlees.Zet terug in de oven voor ca.10 min.
Serveer de ham in plakken met de stukjes perzik.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
600 a 700 gram ham aan een stuk,1 blik perziken op sap, 2 eetlepels scherpe mosterd.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
129731
Homepage ID
1875
Smaak
N
Teller
242
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven verwarmen op 250C.
Snijd het te veel aan vet van de ham sf. Laat de perziken uitlekken en vang het sap op. Meet 1 dl. sap op en verwarm dit zachtjes met de mosterd. Roer goed door tot de mosterd is opgelost.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
andrea