Gevulde Uien

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 15:52
Bereidingswijze
Kook de uien in water ca. 15 min. tot ze zacht zijn. Uitlekken in vergiet en iets laten afkoelen. Hol ze voorzichtig uit en zet ze rechtop in een ovenschaal. Snijd de restanten ui in stukjes.
Roer de tomaten puree en de zure room door elkaar. Voeg stukjes ui, paprika, olijf, brood en oregano toe. Breng op smaak met zout en peper.
Vul de uien met het mengsel en strooi de geraspte kaas erover. Schenk de bouillon in de schaal. Oven verwarmen op 175C.
Zet de schaal in midden van de oven en laat in ca.45 min. het gerecht gaar worden.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 grote uien gepeld, 1 bl. tomatenpuree, 4 eetl. zure room, 1 rode paprika in stukjes,100 gr. groene olijven in stukjes,4 sneetjes bruinbrood ontkorst en verkruimeld,1 theel. oregano,zout, peper uit de molen,50 gr. geraspte belegen goudse kaas, 1 1/2 liter kruidenbouillon.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
129730
Homepage ID
1875
Smaak
N
Teller
239
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
andrea