Tagliatelli Met Schimmelkaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 15:49
Bereidingswijze
Kook de (groene) tagliatelli volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Ondertussen in pan spinazie ontdooien met de kaas erop in dezelfde pan. (Je kunt ook eerder met het ontdooien beginnen als hij net uit de vriezer komt).

Tagliatelli in vergiet doen (met een scheutje olie kookt hij ten eerste niet over en ten tweede blijft hij niet kleven) spinaziesaus er over en klaar.

Ik doe er ook vaak uitgebakken spek bij, een beetje creme fraiche, en een beetje pesto. Champignons kan ook. Kortom, maak er wat van.
Vertel iets leuks over dit recept
Tagliatelli met een franse/italiaanse schimmelkaas en spinazie
Ingrediƫnten
Tagliatelli
Franse schimmelbrie of roomgorgonzola of roquefort (iets pittiger)
Spinazie a la creme
Leuke tips
Sla erbij
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
129729
Homepage ID
9698
Smaak
N
Teller
2601
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Eventueel 10 minuten voor dat je begint alvast een begin maken met het ontdooien van de spinazie.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dankbaar