Kerrieaardappels

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 15:38
Bereidingswijze
Pepers, ui, knoflook in een keukenmachine fijnmalen en in een kommetje doen. Met de
sojasaus en de massala er een papje van maken.Het papje bakken in wat olie. Niet laten aanbranden!! De aardappels in blokjes
snijden en het kouseband in stukjes van ong. 3 cm . Dit toevoegen aan het mengsel in de pan. Hoog vuur totdat het kookt, daarna laag. Regelmatig wat water erbij anders kan het aanbranden. Dit laten pruttelen
Vertel iets leuks over dit recept
hoort bij de surinaamse kerrie
Ingrediƫnten
1 grote ui, 1,5 madame janet, 6 t. knoflook, 1,5 tl tomatenpuree, 2 el massala
, sojasaus, 5 grote aardappels, 500gr kouseband.
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Surinaams
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
129727
Homepage ID
16175
Smaak
P
Teller
1205
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
18
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kaatjes_lekkernijen_