Groenten Sate

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 15:33
Bereidingswijze
Maak het beslag in een kom, meng daartoe de bloem en het bier of de wijn tot een luchtig beslag en maak dit af met de kruiden. Wentel er de satetjes even doorheen. Als de olie heet genoeg is bak je de sate's ca 3 minuten en.....klaar!
Vertel iets leuks over dit recept
Speciale vegetarische sate, heerlijk bij de borrel!
Ingrediƫnten
Courgette
* gele paprika
* bleekselder
* wortel
* stevige champignon........Voor het beslag:
* wat bloem
* witte wijn of bier
* handje gemengde verse kruiden.......en:
* olie om te bakken
*
Hulpmiddelen & keukengerei
Kom en bakpan met olie. Tandenstokers.
Leuke tips
Op ruime schaal warm presenteren. Saus hoeft niet.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
129726
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
1803
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij gelijke stukken van de groenten van zo'n 3 bij 3 cm. en dep ze goed droog. Rijg ze aan een tandenstoker.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan