Pasta Met Zalm

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 14:43
Bereidingswijze
Verwarm in een apart pannetje de creme fraiche al roerend en de kaas, de aspergepuree en wat paprikapoeder erdoor roeren.
Roer de zalm, de tomaatjes, de waterkersblaadjes en eventueel de aspergekopjes door de saus en warm goed door. Verdeel de macaroni over borden en schep de saus erover.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lintmacaroni met romige zalmsaus
Ingrediƫnten
200 gram groene lintmacaroni,
2 sjalotjes,
1 teentje knoflook,
1 bekertje creme fraiche,
2 eetl. geraspte oude kaas,
1 blikje asperges,
200 gram gerookte zalm,
1 bosje waterkers,
10 cherrytomaatjes,
boter,
paprikapoeder
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
129711
Homepage ID
9668
Smaak
N
Teller
1035
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snipper intussen de sjalotjes en de knoflook heel fijn en fruit even aan in wat boter.
Laat de asperges uitlekken, snijd de kopjes eraf en pureeer met de staafmixer of foodprocessor.
Snijd de zalm in reepjes en halveer de tomaatjes.
Pluk de waterkersblaadjes van de steeltjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jigsaw