Canneloni Met Vis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 14:36
Bereidingswijze
Verhit de boter en fruit de ui in ongeveer 5 minuten glazig. Roer de bloem erdoor en laat het mengsel al roerende een minuutje pruttelen.
Schenk al roerende scheutje voor scheutje de melk erbij en verkruimel de visbouillontablet erdoor.
Breng aan de kook en laat zachtjes 5 minuten pruttelen. Breng daarna op smaak met zout en versgemalen zwarte peper.
Schenk de saus over de canneloni en strooi de geraspte kaas (liefst jonge Goudse) erover.
Bak in de oven in ongeveer 30 minuten gaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Canneloni met vismousse en krab
Ingrediƫnten
500 gram wijtingfilet,
2 eieren,
3 eetl. slagroom,
1 theel. mosterd,
2 eetl. verse bieslook,
250 gram canneloni,
200 gram krab of krabsticks,
50 gram boter,
1 ui,
50 gram bloem,
1 liter melk,
1 visbouillontablet,
100 gram geraspte kaas,
zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
oven, ovenschaal
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
129708
Homepage ID
9668
Smaak
N
Teller
5039
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Snijd de vis in stukjes en pureer de vis samen met de eieren, een snufje zout en peper, de slagroom en de mosterd tot een gladde massa.
Snijd de bieslook fijn en roer door de vispuree.
Stop in elke canneloni wat krab of een in de lengte gehalveerde krabstick en vul verder op met de vismousse.
Beboter een ruime ovenschaal en leg de gevulde canneloni erin.
Pel en snipper de ui.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jigsaw