gevulde runderrolletjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 13:49
Bereidingswijze
Verhit de olie in een hapjespan en bak de rolletjes rondom bruin. Bak de ui 2 min.mee. Voeg de wijn, bouillon en tomaat toe en stoof de vleesrolletjes met een deksel op de pan in ong.20 min.zachtjes gaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Italiaanse stoofschotel
Ingrediƫnten
2 teen.knoflook, 50 gr.geraspte Pecorinokaas, 1 el.verse gehakte peterselie, 1 el.verse, gehakte basilicum, 4 st.entrecote, 4 pl. ham (mager), 1 ui, 2 el.olie, 1 dl.droge witte wijn, 1 dl. runderbouillon, 400 gr.gepelde tomaten.
Hulpmiddelen & keukengerei
cocktailprikkers, hapjespan
Leuke tips
Lekker met penne en een frisse salade
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
129687
Homepage ID
1574
Smaak
N
Teller
845
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pers de knoflook boven de kaas uit en meng de kruiden erdoor. Sla de entrecotes tot dunne lapjes. leg de ham er op en verdeel het kaasmengsel erover. Rol de vleeslapjes op en steekze vast. pel de uit en snijd deze in dunne schijfjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
annemiek