Geitekaas met appel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 13:38
Bereidingswijze
Leg de ingepakte kaasjes ong.2 min.in een voorverwarmde oven van 200 gr.C. Roer intussen de honing bij de appelballetjes. Leg de kaasjes op verwarmde borden, rangschik de appel eromheen en bestrooi alles met tijm.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Smakelijk, warm nagerecht
Ingrediƫnten
4 x 50 gr.geitekaas (zachte), 2 zoetzure appels, 4 plakken rauwe ham, 25 gr.boter, 1 el.honing, 2 theel.tijm
Hulpmiddelen & keukengerei
oven, meloentang, bakpan.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
129686
Homepage ID
1574
Smaak
Z
Teller
503
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Wikkel de kaasjes in de ham. Schil de appels en maak er met een meloentang balletjes van.
Bak deze tot ze zacht zijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
annemiek