Bereidingswijze
De appels schillen, klokhuis verwijderen en in kleine stukjes snijden.
de kaneel erdoor mengen.
de boter met de suiker tot creme roeren.
De eieren er goed door roeren.
De noten in de keukenmachine of met een groot mes op een snijplank fijnhakken. En vermengen met het paneermeel, de bloem en het bakpoeder.
Dit dit door een zeef halen en door de eiercreme roeren.
de blokjes appel en de melk erdoor roeren.
het beslag in de vorm doen en op een rooster onder in de oven ca. 50 min bakken.
de kaneel erdoor mengen.
de boter met de suiker tot creme roeren.
De eieren er goed door roeren.
De noten in de keukenmachine of met een groot mes op een snijplank fijnhakken. En vermengen met het paneermeel, de bloem en het bakpoeder.
Dit dit door een zeef halen en door de eiercreme roeren.
de blokjes appel en de melk erdoor roeren.
het beslag in de vorm doen en op een rooster onder in de oven ca. 50 min bakken.
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
deze cake is het lekkerst waneer je een frisse, enigzinds zure appelsoort gebruikt.
Serveer de cake lauwwarm met een vanille saus of ijs.
per punt ca.330 kcal.
Serveer de cake lauwwarm met een vanille saus of ijs.
per punt ca.330 kcal.
Ingrediƫnten
Hulpmiddelen & keukengerei
springvorm van 24 cm. doorsnede.
oven
oven
Leuke tips
serveer de cake lauwwarm met vanillesaus of ijs
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
129685
Homepage ID
8427
Smaak
Z
Teller
451
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwarmen op 175 graden
springvorm invetten
springvorm invetten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht