Zalmfilet

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 12:37
Bereidingswijze
De zalmfilet droogdeppen en eventuele graten verwijderen. Besprenkelen met citroensap, bestrooien met zout en peper en afgedekt in de koelkast zetten.
De courgette wassen en in stukken snijden. De knoflook schoonmaken. De tomaat ontvellen, ontpitten en in stukjes snijden. De helft van de olie in een pan verhitten en de courgette en de gesnipperde knoflook kort aanbakken. De tomaat er doormengen en op smaak brengen met het zout, de peper en de tijm. Met het deksel op de pan enkele minuten laten smoren.
Ondertussen de rest van de olie in een anti-aanbakpan verhitten, de filet erin leggen en gaar bakken.
Aantal personen
1.00
Ingrediƫnten
-200gr zalmfilet-sap van 1/2 citroen -150gr courgette -1 vleestomaat -1 teentje knoflook -1/2 theelepel tijm -zout & peper -1 eetlepel olijfolie
Leuke tips
Opdienen met gekookte aardappelen of Spirelli en een toefje peterselie.

Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
129669
Homepage ID
9769
Smaak
O
Teller
491
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
rose