Saffraan Sabayon

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 11:08
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
2dl witte wijn
2 gr saffraan
3gr vanillesiker
3 eidooiers
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote pan
steelpan
bekkens
garde
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
129648
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
342
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Eidooiers au bain marie opkloppen.
Witte wijn met saffraan aan de kook brengen.
afkoelen 5 min. en vermengen met de eidooiers.
Vanille suiker erbij en de massa au bain marie opkloppen tot je een zichtbaare acht kunt slaan.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan