Bereidingswijze
De oven voorverwarmen. Van het gekoelde deeg een dikke rol vormen en op het met bloem bestoven bakpapier uitrollen tot een rechte lap van ca 20 X 25 cm.
Het deeg met het papier op een bakblik leggen.
Met een vork het deeg meerdere keren inprikken en met jam bestrijken.
het eiwit in een kopje wat loskloppen.
Lepel voor lepel door het niet gekoelde deeg roeren, totdat het spuitbaar is.
op de jam spuiten in diagonale banen zodat er ruiten ontstaan.
Op het rooster midden in de oven in ca. 15 min. bakken.
laten afkoelen en in stukken van 4 X 5 cm. snijden.
Het deeg met het papier op een bakblik leggen.
Met een vork het deeg meerdere keren inprikken en met jam bestrijken.
het eiwit in een kopje wat loskloppen.
Lepel voor lepel door het niet gekoelde deeg roeren, totdat het spuitbaar is.
op de jam spuiten in diagonale banen zodat er ruiten ontstaan.
Op het rooster midden in de oven in ca. 15 min. bakken.
laten afkoelen en in stukken van 4 X 5 cm. snijden.
Vertel iets leuks over dit recept
ongeveer 20 stuks.
makkelijk recept.
ca 90 kcal. per stuk
makkelijk recept.
ca 90 kcal. per stuk
Ingrediƫnten
Hulpmiddelen & keukengerei
oven voorverwarmen op 200 graden
bakpapier
spuitzak
bakpapier
spuitzak
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
129606
Homepage ID
8427
Smaak
Z
Teller
100
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De bloem zeven en met puddingpoeder, suiker, vanillisuiker en boter tot een deeg kneden.
De ene helft van het deeg in folie wikkelen en 1 uur in de koelkast zetten.
de andere helft afdekken en opzij zetten.
De ene helft van het deeg in folie wikkelen en 1 uur in de koelkast zetten.
de andere helft afdekken en opzij zetten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht