Kiphachee

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 00:47
Bereidingswijze
Boter in de pan smelten en de uien glazig bakken, de basterdsuiker erbij en even laten bakken. Kip toevoegen en op hoog vuur snel bruin bakkken. Bouillon erbij en alles zo'n
15 min laten pruttelen. Als laatste de creme
fraiche erdoor roeren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
makkelijk recept b.v. voor de zondagavond
Ingrediƫnten
500 gr kipfilet, 1 beker{groot] creme fraiche,3 eetlepels bruine basterdsuiker,
2 grote uien, peper, zout, 1 dl bouillon,rijst.
Leuke tips
Lekker met rijst en evt. een komkommersalade erbij
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
129601
Homepage ID
16175
Smaak
Z
Teller
1511
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
24
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
uien snipperen,kipfilet in reepjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kaatjes_lekkernijen_