oriental dish

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/25/1999 - 23:01
Bereidingswijze
Uien snipperen, olie in de pan, vlees laten sudderen, uien erbij tot ze glazig zijn.
Als 't vlees bijna gaar is, de boontjes erbij (alles goed onder het vocht), dan alles nog 30-45 min. koken op laag vuur. Pindakaas en bouillion erbij en goed roeren tot het gaat binden. Op smaak maken met wat ketchup, eventueel zout en peper.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een recept van Elske
Ingrediƫnten
ong. 750 gr. rundvlees(doorregen runderlappen of hachevlees),2 tenen knoklook, 1 th.l. sambal, 8 eetl. ketjap manis, ketoembar, laos, 6-8 uien, 4 eetl. olie, 1 blik boontjes, 1 boullionblokje, 1/2 pot pindakaas.
Hulpmiddelen & keukengerei
Een grote sudderpan
Leuke tips
Serveren met rijst.
Bijgerechten: fruitcocktail,
kroepoek,
cassavecrackers,
seroendeng,
hete stokjes,
roedjak.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
129568
Homepage ID
12051
Smaak
P
Teller
312
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Vlees in blokjes snijden, marinade maken van de kruiden,ketjap en sambal.
Vlees in de marinade en in laten trekken.

Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
harrykarry