Voorjaarssoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/19/1999 - 01:26
Bereidingswijze
Zeef hem door een doek. Maak de groenten schoon en snijd ze in kleine stukjes. Laat ze in beetje water in een 16 cm pan afzonderlijk gaar koken. Voeg de groenten zonder het kooknat bij den gezeefden bouillon. Breng de soep opnieuw even aan de kook bij den hoogste gasstand en als hij kookt draai het gas uit.
Proef of de soep zout genoeg is en smaak ze af met de zeer fijn gehakte peterselie en kervel.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een gerecht uit 1933
Ingrediƫnten
500 a 600 gram runderpoulet
2 liter water
'zeer fijn gehakte kervel en peterselie
zout
kleine stukjes voorjaarsgroenten:
-* bloemkool
-* worteltjes
-* doperwtjes
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
128283
Homepage ID
14925
Smaak
N
Teller
1729
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Trek den bouillon van het vleesch met het water en iets zout in een 20 cm pan en laat hem 3 uur trekken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
het_oude_kookhoekje
Gelegenheid