Rauwe Andijvie Salade Met Walnoten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 22:21
Bereidingswijze
gesneden andijvie mengen met de stukjes peer in saladebak.
sour cream mengen met citroensap, wijn en mayonaise. Bieslook toevoegen en op smaak brengen met peper en zout (let op: saus is ietwat waterig van constructie maar dat hoort zo) Saus minimaal 4 laten 'trekken' in de koelkast.
Walnoten vlak voor opdienen door salade heen mengen. Saus apart bij serveren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
andijviesalade met walnoten en bieslooksausje
Ingrediƫnten
1 bos jonge andijvie, 1 blik peren op siroop (circa 450gr), 100 gr. walnoten, 1 bakje sour cream, 1 bosje (knoflook)bieslook, 1 dl droge witte wijn, 3 el mayonaise en 2 el citroensap, peper/zout
Leuke tips
lekker in de zomer met gebakken tongfilets
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
128271
Homepage ID
11183
Smaak
N
Teller
9582
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
andijvie goed wassen en fijnsnijden. Peren in stukken snijden, walnoten hakken in grove stukken en bieslook fijnknippen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jpk