Biefstuk met wijn-druivensaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 22:12
Bereidingswijze
De druiven ontdoen van pitten en vellen. (met druiven uit blik ben je natuurlijk zo klaar !!) Halveer ze.
De sjalotjes snipperen.
De biefstuk in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper.
Boter verhitten, de biefstuk vlug dichtschroeien en warmhouden.
In het bakvet de sjalotjes 2 minuten roerbakken.
De rode wijn en de koffieroom toevoegen en tot sausdikte laten inkoken. (ongeveer 2 minuten).
De druiven meewarmen.
De saus op smaak brengen met zout en peper, de biefstuk meewarmen en er de peterselie over strooien.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekkere biefstuk variant die met druiven uit blik nog sneller te maken is.
Ingrediƫnten
* 400 gram druiven
* 500 gram biefstuk
* 75 gram boter
* 3 sjalotjes
* 2 deciliter rode wijn
* 2 eetlepels koffieroom
* 3 eetlepels fijngehakte peterselie
* zout en peper
Leuke tips
Lekker met frietjes en groene salade.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
128270
Homepage ID
12829
Smaak
N
Teller
513
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
barb_barb