Bevroren druiven + kaneelroom

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 21:34
Bereidingswijze
Klop de slagroom met de suiker, de kaneel en de likeur bijna stijf en schep in een passende schaal.
Verdeel de druiven over de desserbordjes en gebruik de kaneelroom als dipsaus.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een relatief snel en apart nagerecht met bevroren druiven.
Ingrediƫnten
* 300 gram blauwe druiven
* 300 gram witte druiven
* 50 gram poedersuiker
* 0,25 liter slagroom
* 1 borrelglas amaretto
* 2 eetlepels suiker
* 1 theelepel kaneel
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
128261
Homepage ID
12829
Smaak
Z
Teller
2797
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Was de druiven, verdeel ze in kleine trosjes van 4 of 5 druiven en laat ze goed uitlekken.
Bestrooi ze voor ze helemaal droog zijn met een dun laagje poedersuiker en schud het teveel poedersuiker af.
Zet de trosjes 20 minuten voor het serveren in de diepvries.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
barb_barb