Platte Broodjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 21:27
Bereidingswijze
Bak de uitgerolde bolletjes in een droge anti aanbakpan, aan beide kanten iets gekleurd.Lekker als lunch, maar kan ook als hoofdgerecht met vlees en groente.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
meel,water, olie en zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
mengkom,snijplank en deegrol.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
128258
Homepage ID
13989
Smaak
N
Teller
1834
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Doe 300 gram meel, 1tl zout, 1 eetl olijf olie in een kom en vermeng ze goed.Voeg, al knedend, zoveel water toe, tot u een stevig deeg krijgt en kneed nog 10 min. door.Vorm hierna kleine balletjes van.
Bestrooi een snijplank met wat meel, druk de balletjes hier op plat, rol ze uit.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
geo