Warme Chocoladesaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 21:22
Bereidingswijze
Zet de chocolade, het water en de suiker in de bovenste pan van het au bain marie op een laag vuur tot de chocolade gesmolten is en af en toe roeren ongeveer 15 min lang
Haal de pan van het vuur en voeg de vanilie, room, boter en de eventuele drank toe.
Goed roeren
Vertel iets leuks over dit recept
Met deze verleidelijke zoete saus kunt u een eenvoudig dessert zoals ijs, fruit, flensjes of pudding tot iets bijzonders maken.
Ingrediƫnten
200gr pure chocolade, in stukjes
2dl water
1el basterdsuiker
1/2el vanille-essence
60ml room
1tl boter
1el rum of congnac, naar keuze
Hulpmiddelen & keukengerei
Au bain marie pannetje
Leuke tips
Dame blance
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
128256
Homepage ID
14012
Smaak
Z
Teller
558
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kokkie_hilly