Varkenskotelet Rembrandt

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 16:16
Bereidingswijze
De koteletten kort voor het bakken met peper en zout inwrijven. In een koekepan boter verhitten, de koteletten aan beide kanten dichtschroeien en in ?10 min. per kant gaar bakken. Appels schillen, klokhuis verwijderen en in partjes snijden. Wat boter in een andere koekepan verhhitten daarin de appels met het takje rozemarijn bakken totdat deze goudbruin van kleur zijn. De koteletten uit de pan nemen en in een voorverwarmde schaal leggen. De appelpartjes om de kotelet heen schikken. De braadjus van de appels en de koteletten er overheen draperen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 Varkenskoteletten van elk 150 gr. 500 gr. goudrenetten. 1 takje rozemarijn. 4 eetl. boter. peper en zout.
Leuke tips
Serveren met aardappelpuree
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
128210
Homepage ID
12307
Smaak
N
Teller
401
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
amerika