Indiase Lamscurry

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 14:46
Bereidingswijze
Verhit de olie in een wok of koekenpan en bak het vlees erin. Voeg na een paar minuten de currypaste en pepers toe en roerbak tot het vlees goed gaar is. Voeg dan de bleekselderij en bonen toe en laat onder af en toe roeren goed opwarmen. Als alles goed heet is kan het opgediend worden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker pittig eenpansgerecht
Ingrediƫnten
400 gram lamsvlees in blokjes
1 struik bleekselderij
2 blikken kidneybonen
2 a 3 el currypaste (van Patak's, naar eigen smaak mild, medium of hot)
2 rode pepers
2 el (olijf)olie
Leuke tips
Hak wat takjes koreander of peterselie fijn en strooi vlak voor het opdienen over de curry.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
128183
Homepage ID
7077
Smaak
P
Teller
2126
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Doe de kidneybonen in een vergiet, spoel ze af en laat ze goed uitlekken.
Was de bleekselderij en snijd de stengels in smalle boogjes.
Was en snijd de pepers (haal de pitjes eruit als je niet van heel heet eten houdt).
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
annabel