Mihoen Met Garnalen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 13:09
Bereidingswijze
Verhit de olie in een wok en laat de sjalotjes en knoflook glazig fruiten. Voeg de bouillon, de sojasaus en de tabasco toe en bind de saus met de aangevoerde maizena. Schep er de garnalen en de mihoen door en laat het kort doorwarmen. Schep de tauge door en laat nogmaals kort doorwarmen. Bestrooi met de bosuitjes en schep in een voorverwarmde schaal.

Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
een lekker en snel te maken oosters gerecht.
Ingrediƫnten
- 150 gr. mihoen - 2 sjalotjes of een kleine ui - 1 t. knoflook - 2 bosuitjes - 2 el. olie - 1/4 l kippebouillon - 1 el sojasaus of ketjapmanis - een paar druppels tabasco - 1 of 2 tl. maizena - 200 gr. grote garnalen - 100 gr. tauge.
Leuke tips
Lekker met zoet-zure komkommer.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
128157
Homepage ID
9657
Smaak
P
Teller
1358
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Zet de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in heet water en laat het goed uitlekken. Snipper de sjalotjes en de knoflook fijn. Dnijd de schoongemaakte bosuitjes in schuine ringetjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ellis23