Esgarraet

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 13:00
Bereidingswijze
Rooster de paprika's onder de grill, neem ong. een kwartiertje per kant. Laat ze afgedekt nog een kwartiertje afkoelen, pel ze, haal de pitjes eruit en snij ze in reepjes. Laat de bacalao zo of rooster het even( persoonlijk vind ik het lekkerder als je het even roostert zodat het net even een bruinig kleurtje krijgt) en verbrokkel het met de hand. Doe alles tezamen in een schaal of kom doe er een flinke scheut olijfolie (naar smaak) bij en (hangt van de bacalao af) een beetje zout.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een typische salade uit Valencia
Ingrediƫnten
100 gr. bacalao droog,
4 rode of groene paprika's,
4 teentjes knoflook heel fijn gehakt,
olijfolie en zout
Leuke tips
Met een lekker wijntje aan het strand.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
128153
Homepage ID
5177
Smaak
Q
Teller
332
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
elena