Soep uit Salamanca

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 12:56
Bereidingswijze
in een pan met wat olie bak je de uien, groene paprika's en de tomaten. Zodra het wat begint te verkleuren doe je er wat zout bij en het water. Laat dit een kwartiertje koken. Hierna doe je er de pompoen, de knoflook en de rode paprika er bij en laat het weer een kwartiertje koken. Doe de filetes er voorzichtig bij en laat het nog 5 min. Koken op laag vuur en met de pan gesloten. Bij het serveren eerst de filetes op het bord leggen en daar over heen de soep schenken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
leker soepje uit Salamanca
Ingrediƫnten
2 groene paprika's gesneden ,
2 uien gesnipperd,
2 tomaten gesneden,
300 gr. pompoen in blokjes,
2 teentjes knoflook in dunne plakjes,
1 rode paprika gesneden,
10 sardientjes in filetes,
1 l. water,
olijfolie en
zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
128151
Homepage ID
5177
Smaak
Q
Teller
587
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
elena