Ananas - Gehakt Hapjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 12:23
Bereidingswijze
Kneed de ui, knoflook, peper, pinda's, kokos, ketyap, vissaus, zout en peper door het gehakt. Vorm er gehaktballetjes van ter grootte van een walnoot en bak deze bruin en gaar in de olie. Houd de balletjes warm. Bak in een droge koekepan 4 uitgelekte ananasschijven uit blik aan beide zijden bruin. Snijd elke schijf in kwarten steek op ieder kwart met een cocktailprikkertje een gehaktballetje.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker borrelhapje
Ingrediƫnten
1 uitje, 1 teentje knoflook, 1 rode peper, 50 gr. pinda's, 2 eetl. gemalen kokos, 2 eetl. ketyap, 1 eetl. thaise vissaus, 1/2 theel. zout en peper, 250 gr. varkensgehakt, 2 a 3 eetl. olie, 4 uitgelekte ananasschijven.
Hulpmiddelen & keukengerei
pannen, cocktailprikkers.
Leuke tips
Lekker met chili saus.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
128137
Homepage ID
4694
Smaak
N
Teller
2453
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snipper de ui, pel en pers de knoflook, maak de rode peper schoon en snijd deze in stukjes (zonder zaadjes). hak de pinda's grof.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ingrid_g