Creme Brulee

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 12:15
Bereidingswijze
de room, suiker en vanille goed mengen tot homogene massa. De eidooiers er voorzichtig bijdoen (zodat het niet schuimt).
Alles door een fijne chinois gieten (om de eidooierkiemen te verwijderen).In potjes gieten
Bakken au bain marie van 100?. Laten afkoelen
Aantal personen
16.00
Vertel iets leuks over dit recept
zalig dessert
Ingrediƫnten
1 l room - 360 gr fijne suiker - 4 vanillestokken - 16 eidooiers - gemalen kandijsuiker
Leuke tips
bestrooien met veel kandijsuiker en eventjes in oven plaatsen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
128135
Homepage ID
6963
Smaak
Z
Teller
817
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
vetzakje