Thaise Omelet

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 11:05
Bereidingswijze
Bak een omelet van 6 losgeklopte eieren. Fruit in een andere pan 1 gesnipperde rode ui en de knoflook. Voeg het gehakt toe en bak dit bruin en rul. Voeg de lente-uitjes, bladselderij, tomaat, aardappel en de doperwtjes toe. Goed verwarmen, vulling op de omelet leggen en deze dichtvouwen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Thaise dichtgevouwen omelet
Ingrediƫnten
6 eieren, 1 rode ui, 1 teentje knoflook, 200 gr. gekruid varkensgehakt, 2 lente uitjes, 3 takjes grofgehakte bladselderij, 1 tomaat in blokjes, 1 gekookte aardappel in blokjes, 100 gr. doperwtjes uit blik.
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekepan
Leuke tips
Lekker bijgerecht of hoofdgerecht met salade.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
128111
Homepage ID
4694
Smaak
P
Teller
1008
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snipper de rode uit, pers de knoflook uit, Snijd de lente-uitjes in stukjes, hak de bladselderij grof, Snijd de tomaat in blokjes, kook de aardappel en snijd deze in blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ingrid_g