Bereidingswijze
Bak een omelet van 6 losgeklopte eieren. Fruit in een andere pan 1 gesnipperde rode ui en de knoflook. Voeg het gehakt toe en bak dit bruin en rul. Voeg de lente-uitjes, bladselderij, tomaat, aardappel en de doperwtjes toe. Goed verwarmen, vulling op de omelet leggen en deze dichtvouwen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Thaise dichtgevouwen omelet
Ingrediƫnten
6 eieren, 1 rode ui, 1 teentje knoflook, 200 gr. gekruid varkensgehakt, 2 lente uitjes, 3 takjes grofgehakte bladselderij, 1 tomaat in blokjes, 1 gekookte aardappel in blokjes, 100 gr. doperwtjes uit blik.
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekepan
Leuke tips
Lekker bijgerecht of hoofdgerecht met salade.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
128111
Homepage ID
4694
Smaak
P
Teller
1008
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snipper de rode uit, pers de knoflook uit, Snijd de lente-uitjes in stukjes, hak de bladselderij grof, Snijd de tomaat in blokjes, kook de aardappel en snijd deze in blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht