Carpaccio Van Groente

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 10:55
Bereidingswijze
Verdeel de plakjes groenten mooi over twee borden. Strooi er de kappertjes overheen. Maak een dressing van de olie, citroensap en peper en zout en druppel dit over de groenten, Strooi er de oreganoblaadjes overheen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vegetarische Carpaccio van Groente (128 kcalorieen per persoon)
Ingrediƫnten
Stukje komkommer van 10 cm, stukje rettich van 10 cm, 1 grote tomaat, 2 reuzechampignons, 1 eetl. kappertjes, 1 eetl. verse oreganoblaadjes, 2 eetl. olijfolie, 1 eetl. citroensap, zout, peper
Leuke tips
Lekker met pasta met pesto als hoofdgerecht.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
128110
Homepage ID
4694
Smaak
N
Teller
1770
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de groenten flinterdun in plakjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ingrid_g