Bereidingswijze
Kook de aardappelen en de zuurkool.
Bak de spekjes.
Doe dit allemaal bij elkaar in een grote pan, en stampen maar.
Doe bij het vet van de spekjes een kwart liter water en volg verder de insructies op het zakje van de jus. Verwarm de rookworsten in de magnetron
Bak de spekjes.
Doe dit allemaal bij elkaar in een grote pan, en stampen maar.
Doe bij het vet van de spekjes een kwart liter water en volg verder de insructies op het zakje van de jus. Verwarm de rookworsten in de magnetron
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke manier van snel en goedkoop koken.
Ingrediƫnten
3 kilo aardappelen
1,5 kilo gekruide zuurkool (3 zakjes)
3 Gelderse rookworsten
500 gram spekjes
1 zakje jus (Honig of zoiets)
1,5 kilo gekruide zuurkool (3 zakjes)
3 Gelderse rookworsten
500 gram spekjes
1 zakje jus (Honig of zoiets)
Hulpmiddelen & keukengerei
Een stampotstamper
Leuke tips
In een grote pan, midden op tafel.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
128091
Homepage ID
14722
Smaak
U
Teller
1411
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Het schillen van de 3 kilo aardappelen.
Het verwijderen van de zakjes om de rookworsten, en ook de metalen klipjes.
Het verwijderen van de zakjes om de rookworsten, en ook de metalen klipjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht