Mexicaanse Aardappel-Bonenschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 10:41
Bereidingswijze
Roerbak het vlees 3 minuten met knoflook, peper, zout en chilipoeder in de olie of boter. Leg de aardappelplakjes op de ingevette bodem van een schaal. Strooi de geraspte kaas erover. Schep de tomatenpuree, bonen, mais door het vlees en verdeel het mengsel over de aardappels. Dek de schotel af en zet deze 15 minuten in de oven. Garneer het gerecht voor het serveren met tortillachips en gehakte koriander.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ovenschotel op zijn Mexicaans
Ingrediƫnten
600 gr. aardappels, 2 eetl. olijfolie of 50 gr. boter, 400 gr. shoarmavlees, 2 tenen knoflook, peper, zout, 1/2 thl. chilipoeder, 2 eetl. tomatenpuree, 1 klein blikje rode bonen, 1 klein blikje mais, 100 gr. gerapte kaas, 1 klein zakje tortillachips, 1 eetl. gehakte koriander.
Hulpmiddelen & keukengerei
oven, ovenschotel, pannen
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
128090
Homepage ID
4694
Smaak
P
Teller
340
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de aardappels 10 minuten voor in de schil, pel ze en snijd in blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ingrid_g