Hongaarse Aardappelschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 10:33
Bereidingswijze
Bak de paprika en ui in boter en voeg de salami toe. Leg de tomaten enkele tellen in heet water en pel ze. Verdeel ze in blokjes en meng ze met de bouillon, oregano, peper, zout en zure room. Leg het paprika-ui salami mengsel op de bodem van de ingevette schaal. Verdeel het tomatenroom mengsel erover. Zet het gerecht 25 minuten in de oven en strooi de laatste 10 minuten de kaas erover. Garneer met peterselie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Aparte ovenschotel met salami
Ingrediƫnten
600 gr. aardappels, 2 rode paprika's, 1 ui, 50 gr. boter, 250 gr. salami in plakken, 3 tomaten, 1 dl. bouillon, 1/2 theel. oregano, peper, zout, 1 bekertje zure room, 100 gr. geraspte oude kaas, 2 eetl. peterselie.
Hulpmiddelen & keukengerei
oven, ovenschaal, spuitzak, pannen.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
128075
Homepage ID
4694
Smaak
P
Teller
150
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de aardappels, kook ze gaar, maak een puree met melk en boter en spuit hiermee de rand van de schaal op. Snijd de paprika's en salami in reepjes en de ui in ringen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ingrid_g