Spaanse Aardappel-Kabeljauwschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/18/1999 - 10:22
Bereidingswijze
Fruit de ui en knoflook in 3 eetl. olijfolie. Vul de, met olijfolie ingevette schaal met de helft van de aardappelplakjes. meng de tomatenpuree met witte wijn en spaanse peper en schenk dit over de inhoud. Zet het gerecht 25-30 minuten in de oven. Garneer de schotel met olijven en peterselie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ovenschotel met een spaans tintje
Ingrediƫnten
750 gr. aardappels in plakken gesneden, 500 gr. kabeljauwfilet, peper, zout, 1/2 theel. paprikapoeder, 4 eetl. olijfolie, 3 uien in ringen gesneden, 3 tenen geperste knoflook, 1 blikje tomatenpuree, 2 dl. droge witte wijn, 1 spaanse peper zonder zaadjes in stukjes gesneden, ongeveer 15 zwarte olijven, 2 eetl. gehakte peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
oven, ovenschaal, pannen
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
128073
Homepage ID
4694
Smaak
P
Teller
227
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de aardappels 3 minuten, snij de vis in repen of grote dobbelstenen. Strooi er peper, zout en paprikapoeder over.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ingrid_g