Sambal Ketjap

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 02/17/1999 - 13:00
Bereidingswijze
Alles bij elkaar in het potje doen.
Potje dichtdoen en goed schudden. Kan ook in de koelkast bewaard worden.
Vertel iets leuks over dit recept
pittige ketjap
Ingrediƫnten
1-2 verse rode chilipepers, 3 teentjes knoflook, 3 lente uien, 2 dl ketjap asin. ketjap manis mag natuurlijk ook.
Hulpmiddelen & keukengerei
schoon afsluitbaar potje
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
127926
Homepage ID
7115
Smaak
P
Teller
504
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
pepertjes wassen, overlangs halveren en pitjes en steeltje verwijderen.
de helften in dunnen reepjes snijden. Pas op, het sap is erg heet,, dus kijk uit met je vingers. maak de knoflookteentjes schoon en pers ze, of snijd ze in kleine stukjes, Maak de lente uien schoon en snijd ze in dunne ringetjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
motorheks