Patatas Tartara.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 21:35
Bereidingswijze
- Doe de aardappelen in een steelpan met zo veel zout water dat ze onderstaan en kook ze 10 minuten.
- Draai dan de warmtebron uit en laat de aardappelen in een gesloten pan 15 tot 20 minuten (of tot ze zacht zijn) in het water staan.
- Giet ze af, schil ze en snijd ze in blokjes van 1 tot 1, 1/2 centimeter.
- Vermeng in een schaal mayonaise, peterselie, augurk, kappertjes en dragon met elkaar.
- Schep de aardappelen er voorzichtig door en breng ze op smaak met zout.
- Zet ze een paar uur in de koelkast en breng ze voor het opdienen op kamertemperatuur.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
450 gram aardappelen (vastkokend)
0.75 kopje(s) mayonaise
1 eetlepel(s) peterselie (fijngehakt)
2 eetlepel(s) augurken (fijngehakt)
1 theelepel(s) kappertjes
0.25 theelepel(s) dragon
naar smaak zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
127138
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
375
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
- Een heerlijke variatie op de aardappelsalade met mayonaise van O'Merlo's bar in Pontevedra.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes