Pastasalade Met Salami En Knakworst.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/1999 - 21:31
Bereidingswijze
- Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
- Maak de bosui, paprika en worteltjes schoon en snijd deze klein.
- Snijd de salami in blokjes en de knakworst in plakjes.
- Hak de peterselie fijn.
- Roer in een schaal de azijn, olie, tomatenketchup en hot peppersauce tot een dressing.
- Giet de pasta af.
- Schep de nog warme pasta met de bosui, paprika, wortel, salami, knakworstjes, ma?s en peterselie door de dressing.
- Breng de salade op smaak met zout en peper.
- Laat de salade afkoelen en nog minstens 1 uur afgedekt in de koelkast staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen.
- Lekker bij de barbecue.
566 Calorieen p.p.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
azijn 2 el
bosuitjes 3 stuks
knakworst 4 stuks
olijfolie 5 el
paprika (groen) 1 stuks
paprika (rood) 1 stuks
pasta 200 g
peper (versgemalen) snufje
peppersauce (hot) 1,5 tl
peterselie 4 takje(s)
salami 100 g
tomatenketchup 2 el
worteltjes 3 stuks
zout snufje
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
127136
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
700
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes